Köszöntjük! Örülünk, hogy képeslapunk célba ért.

Ma már senki nem csodálkozik azon, hogy a legújabb technológiának köszönhetően, bárki, bárhonnan hozzáfér a legfrissebb információkhoz, és egy egész kis világ elfér egyetlen zsebben. Miért is ne indulhatna valami új a Bakony festői kis településéről?

Persze ahogyan a technológia sem születik a semmiből, eredményes múlt és stabil háttér kell egy szolgaltatási folyamat megújításához is. Erre vállalkozott a 2006 óta sikeresen működő M-Prospect Fordítóiroda.

Az eredmény: a professzionális fordítás legkorszerűbb, leghatékonyabb és leggazdaságosabb lehetőségeit kínáljuk ügyfeleinknek igényeikhez igazított, egyedi csomagokban.

Tudjon meg többet az egyes lehetőségekről, és tegyen próbára minket!

CAT ESZKÖZÖK

Nagy a terjedelem, de sok benne a hasonlóság?

A modern fordítástámogató eszközök (CAT) segítségével kiszűrhetők az egyes szövegeken  belüli vagy több szöveg viszonylatában egyaránt előforduló ismétlődések, hasonlóságok. Ezek fordításánál töredékáron kalkulálunk, s így jelentős összegeket takaríthat meg.

Fontos a cégspecifikus szóhasználat, a  már jóváhagyott fordítások felhasználása az új megrendeléseknél?

A CAT eszközökkel teljesített megbízásoknál a megrendelő jóváhagyásával  készült szószedeteket és a korábbi fordításokból felépülő memóriát használunk.

MTPE

Kihasználná a fordítómotorok előnyeit, de fontos a minőségi végeredmény?

A legjobb fordítómotorok ma már nagy sikerrel alkalmazzák a mesterséges intelligenciát.  A folyamat megkérdőjelezhetetlenül gyorsabb a korábbinál, és a végeredmény is egyre közelít az emberi nyelvhasználathoz.

Mivel Önnek minőségi fordításra van szüksége, ezért az általunk ajánlott szolgáltatásban a gépi eredményt professzionális szakfordító ellenőrzi és dolgozza át. Ezt a folyamatot nevezik angolul MPTE-nek (Machine Translation & Post Editing), amelynek segítségével magas színvonalú, de a hagyományosnál olcsóbb és gyorsabb  szakfordítást nyújtjuk Önnek.

SZERVERTECHNOLÓGIA

Nagy a terjedelem, sürgős a határidő?  Maradjon mégis egységes és cégspecifikus a fordítás?

Megoldásunk a szervertechnológia. Távoli elérési ponton működtetett CAT szerverünkön több fordító fér hozzá  párhuzamosan ugyanahhoz a projekthez  és a számukra kijelölt anyagokhoz. A közös munkát  a projekthez rendelt  munkatársunk  irányítja a megrendelő igényeinek figyelembe vételével.

Az eredmény: rövid határidő a minőség megtartásával és a nálunk épített vagy a megrendelőtől érkező  terminológiai adatbázisok és fordítómemóriák következetes alkalmazásával.